11 Ağustos 2015 Salı

BONFİLE SARMA



Malzemeler:kişi sayısı kadar adeti 150gr gelecek şekiıde bonfile
iç malzeme olarak kasar veya mantar
1 fincan zeytinyağı
1 çaykaşığı tuz
1çay kaşığı karabiber
kürdan
 garnitur olarak haşlanmış sebze veya
patates püresi
Yapılışı:bonfileleri sıvıyağ tuz ve karabiberle marine edin en az 2 saat beklesin birgün beklerse
daha lezzetli olur.iç malzeme olarak kasar veya mantar sote olabilir  herbirinin içine bir kaşık koyup sarın kürdanla tutdurun işlem bitince bir tavada mühürleyin kızarana kadar sonra fırın tepsisine sıralayın 185  derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin 30 dk önce tepsinin ağzı kapalı olsun son 10 dk acın haşlanmış sebze ile servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder