12 Ağustos 2015 Çarşamba

KAVALA


Malzemeler :

*3  Su Bardağı Un
*1,5 Su Bardağı Pudra Şekeri
*130 gr Margarin
*1 Yumurta
* Vanilya
*Kabartma Tozu
*1,5 Su Bardağı İri Kıyım Badem

Yapılışı :

*Badem haricinde tüm malzemeleri karıştırın.Bu karışım sert bir hamur olacak.
*Bademleri ekleyerek 10 dk dinlendirin.
*Hamurumuzu merdane ile açın ve ay şeklinde bir kalıpla kesin.
*Yağlı kağıt koyulmuş tepsiye yerleştirin ve 160 derece sıcaklıkta 15-20 dk kızarmayacak şekilde pişirin.
*Sıcak haldeyken üzerine pudra şekeri serpin.

Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder