13 Ağustos 2015 Perşembe
ŞEKERPARE
Malzemeler :
*2 Su Bardağı Un
*3 Yemek Kaşığı İrmik
*125 gr Margarin
*1 Çay Bardağı Pudra Şekeri
*1 Yumurta
*1 paket Kabartma Tozu
*1 paket Vanilya
*1 Çay Kaşığı Limon Kabuğu Rendesi
Şerbeti İçin Malzemeler:
*3,5 Su Bardağı Su
*2,5 Su Bardağı Şeker
Yapılışı:
*Tüm malzemeleri karıştırarak hamuru yumuşak bir kıvama getirin.
* Ceviz büyüklüğünde şekillendirerek ortasına hafifçe bastırarak çukur açın ve fındık koyun.
* 180 derece sıcaklıkta 30 dk pişirin.
*Şerbeti için su ve şekeri karıştırarak kaynatın.
*Fırından çıktıktan sonra sıcak şerbeti üzerine düküp servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder